Mobil kerékpár szerviz (Kerékpár szervizelés háznál)

Webáruházunk: www.amazingbike.hu

Tudjuk, hogy vannak, akiknek nincs idejük elvinni a kerékpárt szervizbe, esetleg nem tudják elvinni oda különböző okok miatt, ezért nem csak óbudai kerékpár szervizünkben javítunk kerékpárokat, hanem a fenti bicikli tulajdonosok számukra kétféle szolgáltatást kínálunk :

 • Bicikli szállítás. Elszállítjuk kerékpárját műhelyünkbe, majd amikor elkészült a szervizelés, visszaszállítjuk Önnek.
  Szállítási díjak:

  • Budapesten a 3, 13 kerületekben és Ürömön: 3.000 Ft
  • Budapest többi részén: 4.500 Ft
 • Helyszíni szerviz szolgáltatás. Mi megyünk Önhöz! Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és máris egyeztetünk egy időpontot amikor elvégezzük Önnél a bicikli javítást
  – A normál szerviz díjak vonatkoznak a helyszíni szervizelésre is
  – Kiszállási díjak:

  • Budapesten a 3, 13 kerületekben és Ürömön: 3.000 Ft
  • Budapest többi részén: 4.500 Ft

– Minimum munkadíj költség: 2.500 Ft (Amennyiben a helyszíni szervizelés munkadíja nem éri el a 2.500 Ft-ot, ebben az esetben is ki kell fizetni ezt az összeget, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat)
– Szolgáltatásunk Budapest területére terjed ki, de van lehetőség környező településeken is igénybe venni. Ezzel kapcsolatos részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken
– A mobil, helyszíni kerékpár szerviz szolgáltatás csak akkor vehető igénybe, ha rendelkezésre áll a helyszínen egy munkakörülményeknek megfelelő, minimum 10 négyzetméteres terület. Amennyiben ez nem teljesül, a szervizelendő biciklit elszállítjuk.